نوشته شده توسط : پرتو

 

فتنه در بن بست

منابع مطلع اعلام داشتند ، بخش هایی ازعوامل رادیکال فتنه که سال گذشته حوادث تلخی را در زیر لوای سران فتنه  در تهران بوجود آوردند ، با سازماندهی جدید قصد تحرکی برمبنای ناامن سازی اجتماعی وتثبیت موجودیت با هیاهوی بسیار وجلب حمایت مجدد استکبار را دارد ، این تصمیمات در حقیقت پس از آنکه انتقادات از مشی فتنه ورکودوبی تحرکی آنها ازعاشورای سال 88 به بعد بالا گرفت وریزشها هر نوع توان حرکتی را سلب نمود به مثابه تلاشی برای اعاده فتنه در نظر گرفته شده است .
واین در حالی است که اعلام جدایی خاتمی از موسوی و جداکردن جریان اصلاحات از موسوی بر نابسامانیها و مرگ درجای فتنه قوت بیشتری داده است ، موسوی با کمک مشاوران داخلی وخارجی بدنبال این هستند که از این سرنوشت حتمی فرار نمایند . از سویی دیگر اولتیماتوم پشتیبانان خارجی نیز بر آشفتگی ها افزوده است ، واگر فتنه نتواند به یک راه حل عاجل برای حفظ واعاده موجودیت و تامین رضایت پشتیبانان دست پیداکند ، این حمایت ها از حالت همه جانبه فعلی خارج خواهد شد که اظاهرا اینگونه بوده است و زمزمه هایی نیز براین مبنی شنیده شده که استکبار آرام آرام بدنبال رفع ورجوع و اصلاح مواضع غلط خود در قبال نظام می باشد .
منابع مطلع اعلام داشتند جریان فتنه که در داخل به موسوی وهمسرش خلاصه می شود ، با معضلات بسیار زیادی روبروگردیده و انتقادات شدید و گسترده ای در داخل وخارج را تحمل می نمایند و باید دید این خود فروختگان به چه نتیجه ای خواهند رسید .چرا که وضعیت فعلی بن بست کامل است .
 



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 70
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرتو

 

دفاع معاون وزير اقتصاد دولت خاتمي از سياست بانك مركزي در بازار ارز

استاد اقتصاد کلان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نظام نرخ ارز ایران را "شناور کثیف" دانست و گفت: مداخله بانک مرکزی در بازار ارز برخلاف سایر مداخله‌های دولت کار خوبی ارزیابی می‌شود.

بازار طلا و ارز در یک هفته اخیر با نوسانات شدید مواجه شد و هر روز رکوردهای جدید قیمتی به ثبت رسید تا اینکه دولت با محوریت بانک مرکزی ترجیح داد به منظور کنترل قیمتها، ورود مستقیم به بازار داشته باشد.

در این میان، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده است: قیمت ارز تا هفته آینده به قیمتهای متعادل خود در بازار یعنی 1060 تومان خواهد رسید.

باتوجه به اهمیت موضوع، برای بررسی و تحلیل وضعیت بازارهای ارز و طلا با دکتر مهدی تقوی استاد اقتصاد کلان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفتگویی انجام دادیم که با هم می خوانیم:

تحلیل جنابعالی از وضعیت بازار ارز و سکه با توجه به افزایش شدید قیمتها چیست و به نظر شما، مداخله بانک مرکزی در بازار ارز اقدام درستی بود یا نه؟

تقوی: برخلاف گروهی که مطرح می کنند نرخ ارز باید رها و شناور شود، با این نظر مخالفم زیرا نماینده های صادرکنندگان اینگونه بحثها را مطرح می کنند. قیمت ارز غیر واقعی است، این امر یعنی اینکه اگر عرضه و تقاضا رها شود، قیمت در این بازار بالاتر از قیمت فعلی می رود.

البته مداخله بانک مرکزی در این بازار برخلاف سایر مداخله های دولت کار خوبی است، زیرا صادرات کشور ما بسیار محدود و کم است، به طوری که با احتساب میعانات گازی و غیره به 15 میلیارد دلار در سال می رسد. همچنین در مقابل اقتصاد و صادرات کشورهایی مثل کره جنوبی که پیش از این از اقتصاد ما عقب تر بودند، وضعیت مناسبی نداریم. از سوی دیگر، وضعیت واردات کشور نیز مناسب نیست و به 85 میلیارد دلار در سال می رسد.

اگر نرخ دلار مانند شرایط فعلی 200 تومان افزایش یابد، این امر باعث گرانی واردات می شود. واقعی شدن نرخ ارز به نفع کشورهایی است که کالا تولید و صادر می کنند، اما کشور ما به جز نفت محصول دیگری برای صادرات ندارد. از لحاظ اینکه در ازای نفت دلار می گیریم، مشکلی وجود ندارد. تقلیل ارزش پول ملی برای کشورهایی مطلوب است که کالا و خدمات تولید می کنند.

* عملکرد بانک مرکزی در افزایش نرخ ارز در بازار تاثیر گذاشته است؟

- به نظر می رسد بانک مرکزی ارزی را که وارد بازار می کرد، کاهش داد که همین امر نیز باعث وارد شدن شوک به بازار ارز و افزایش قیمتها شد. حال بانک مرکزی مجددا قصد دارد که وارد بازار ارز و در عین حال سکه شود و در آن مداخله نماید که در صورت مداخله، قیمتها کاهش خواهد یافت. به هر حال افزایش قیمت به دلیل کمبود عرضه بوده است.

در حال حاضر بانک مرکزی مجددا قصد دارد که با وارد کردن ارز به بازار در آن مداخله کند و با عرضه زیاد و انبوه دلار به بازار، قیمت آن را به نرخ واقعی برساند. در مقابل نیز زمانی که قیمتها کاهش می یابد با خرید ارز از بازار آن را به تعادل می رساند که این کار نیز مداخله محسوب می شود.

* آیا موارد ذکر شده برای بازار ارز برای وضعیت بازار سکه نیز مصداق دارد؟

- دلیل نامتعادل شدن بازار ارز (دلار) کم شدن عرضه نسبت به تقاضا است، بازار سکه نیز اینگونه بود. وقتی بانک مرکزی یا بانک کارگشایی نسبت به خرید سکه در بازار اقدام می کند، قیمتها افزایش می یابد، اما وقتی بفروشد قیمتها کاهش می یابد، همانطور که رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده است اگر قیمت سکه به همین نحو روند صعودی طی کند، بانک کارگشایی عرضه های خود را تشديد می کند.

* آیا قیمت جهانی طلا تاثیری بر افزایش قیمت سکه در بازار داخلی داشته است؟

- یک مقدار از افزایش قیمت سکه به خاطر افزایش قیمت جهانی طلا است.

* اگر قیمتها در بازار ارز افزایش یابد، بانک مرکزی چه منفعتی از این افزایش قیمت خواهد داشت؟

- بانک مرکزی نباید به دنبال منفعت باشد؛ این سیاست اقتصادی است. اگر بانک مرکزی محاسبه می کند، غلط عمل می کند، برای اینکه تثبیت نرخ ارز که هدف دولت و بانک مرکزی است، مهم است.

* به نظر شما بانک مرکزی می توانست هفته ها قبل نسبت به اتفاقی که در بازار رخ داد و قیمتها دچار نوسان شدند، پیش بینی داشته باشد؟

- خیر. بخشی از ارزی که وارد بازار می شود، ناشی از درآمد نفت است، یک بخشی از آن نیز از طریق مسافرانی که به خارج از کشور سفر کرده اند، وارد کشور می شود که میزان آن چندان مهم نیست. با توجه به اینکه اعتبار اسنادی و مالی صادرات و واردات از طریق بانکها صورت می گیرد، بنابراین دلار نقدی در دست صادرکنندگان و وارد کنندگان نمی ماند که به بازار عرضه کنند. در عین حال صادرکنندگان هم باید این ارزها را به بانک مرکزی بفروشند. به عبارت دیگر، مقدار ارزی که به غیر از بانک مرکزی به بازار وارد می شود است، بسیار کم است.

*چه توجیهی برای کاهش قیمت جهانی دلار و در مقابل افزایش قیمت این نوع ارز در بازار داخلی کشور وجود دارد؟

-  افزایش یا کاهش قیمت جهانی دلار در مقابل یورو، ارتباطی به بازار داخلی ندارد.

* چرا؟

- زیرا عرضه و تقاضای دلار در بازار داخلی محدود به اقتصادمان است. هرمیزان که ارز از طریق درآمدها و صادرات نفت یا صادرات غیر نفتی عایدمان شود، وارد بازار می شود، صادرکنندگان کشور در مقابل صادرات خود ریال دریافت نمی کنند چراکه ریال در بازار بین المللی جایی ندارد، گرچه کشورهای هم مرز ایران در برخی از موارد مورد استفاده قرار می گیرد.

صادرکنندگان کشور در مقابل صادرات دلار دریافت می کنند که نقل و انتقال آنها نیز از طریق سیستم بانکی است. البته بخشی از ارز نیز از طریق قاچاق از مرزها وارد کشور می شود، مقداری از آن نیز از طریق سفته بازی است. برخی از افراد با پیش بینی اینکه ممکن است قیمت ارزی در بازار افزایش یابد، نسبت به خرید آن اقدام می کنند و با افزایش قیمتها آن را در بازار می فروشند.

هم اکنون که قیمت دلار تا 1200 تومان نیز افزایش یافته، سفته بازها دلارهای خود را در بازار عرضه می کنند و این امر باعث افزایش عرضه در بازار می شود.

* آیا بازار ارز به ویژه بازار داخلی قابل پیش بینی است؟

- بازار ارز بسیار پیچیده است به نحویکه معاملات سلف، آپشن و فیوچر را در بر می گیرد. تحلیلگران آن بسیار اندک و اساتید و متخصصانی که بتوانند بازار ارز و مالیه بین المللی را تحلیل کنند، بسیار کم هستند.

* شوک وارد شده به بازار ناشی از چیست؟

- این شوک ناشی از کمبود عرضه است، یعنی بانک مرکزی نسبت به گذشته ارز کمتری را وارد بازار کرده است.

* دلیل این کار بانک مرکزی ناشی از چه می تواند باشد؟

- دلیل آن ممکن است کاهش ارز بدست آمده از فروش نفت در این مدت باشد و یا منابع حاصل از صادرات کاهش یافته و از این طریق ارز کمتر به کشور وارد شده است.

* به نظر شما، نظام نرخ ارز فعلی کشور به صورت شناور مدیریت شده است؟

- آنها مطرح می کنند که این بازار به صورت شناور مدیریت شده است، اما این بازار به اعتقاد من "شناور کثیف" است. در هر دو حالت شناور کثیف و تمیز، بانک مرکزی در بازار ارز مداخله می کند.

* از آینده بازار ارز به خصوص دلار نگفتید؟

- این موضوع بستگی به این دارد که بانک مرکزی چگونه عمل کند. اگر بانک مرکزی مداخله کرده و به میزان کافی ارز وارد بازار کند، قیمت کاهش می یابد. در غیر این صورت قیمتها افزایش خواهد یافت؛ بنابراین بستگی به میزان مداخله بانک مرکزی دارد. هیچکس نمی تواند این پیش بینی را داشته باشد، اما به احتمال قوی همانطور که رئیس کل اعلام کرده این بانک مداخله می کند تا قیمتها به 1060 تومان برسد و اگر به حرف خود عمل کند، قیمتها به سمت پائین حرکت می کند.


 



:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 74
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرتو

كوتاهي‌ دولت موسوي زمينه پذيرش قطعنامه598 را فراهم كرد

مشاور وزير امور خارجه گفت: كوتاهي‌هايي كه در ادامه جنگ از سوي دولت انجام شد و تصميمي كه استكبار جهاني براي پايان دادن به اين جنگ در نظر داشت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد.

 


 

منوچهر محمدي مشاور وزير امور خارجه و رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در مراسم «دفاع مقدس جام زهر و فتنه 88» كه شب گذشته در مسجد المهدي (ج) برگزار شد با اشاره به اينكه مردم جهان اذعان دارند كه انقلاب اسلامي دنيا را تكان داده است، اظهار داشت: انقلاب اسلامي نه تنها يك رژيم منفور را ساقط كرد بلكه در تاريخ جهان تشيع، جهان مستضعفين و حتي در تاريخ اعصار تمدني بشر اثرگذار بوده است.
وي عنوان كرد: براي سال‌هاي طولاني نظام سلطه در سطح جهان قانوني را ايجاد كرده بود كه حق با زور است و هر كسي كه زور ندارد مجبور به پذيرش سلطه است ولي انقلاب اسلامي تمام اين معادلات را به هم ريخت و نشان داد كه قدرتي بالاتر از تمام قدرت‌ها به نام قدرت ايمان و تكيه به ذات باري تعالي مي‌تواند در برابر تمام قدرت‌ها ايستادگي كند.
مشاور وزير امور خارجه گفت: دشمن در طول انقلاب به درستي متوجه شد كه چه بلايي به سرش آمده است بنابراين در 10 سال اول انقلاب، استكبار به انواع ترور‌ها و كودتاها دست زد تا بتواند انقلاب اسلامي را از بين ببرد.

* جنگ تحميلي در واقع تبلور توطئه‌هاي دشمن بود

محمدي عنوان كرد: جنگ تحميلي در واقع تبلور توطئه‌هاي دشمن بود و آنها اطمينان داشتند كه در اين جنگ، نظام جمهوري اسلامي ايران را متوقف خواهند كرد زيرا هم زمينه‌هاي داخلي و هم زمينه‌هاي خارجي براي موفقيت آنها فراهم بود.
وي با برشمردن زمينه‌هاي داخلي تصريح كرد: وجود عناصر نفوذي در درون نظام تا جايگاه فرماندهي كل نيروهاي مسلح استكبار را مطمئن كرده بود كه مي‌تواند با اين جنگ خواسته‌هاي خود را تامين كنند ولي غافل بودند كه انرژي و نيروي آزاد شده مردم به وسيله انقلاب مي‌تواند تمام توطئه‌ها را خنثي كند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه جريان دفاع مقدس را مي‌توان به دوره‌هاي متمايزي تقسيم كرد، افزود: دوره‌اي كه بني‌صدر به عنوان فرماندهي كل قوا در جنگ حضور داشت به علت خيانت‌هاي وي و تعارض‌هاي فكري كه با امام (ره) و سران انقلاب داشت جنگ دچار پسرفت و شكست شده بود.
محمدي عنوان كرد: بني‌صدر اين جنگ را يك جنگ كلاسيك مي‌دانست و معتقد بود كه اين جنگ بايد توسط نيروهاي رسمي انجام شود و همچنين معتقد بود كه ما بايد به شيوه اشكانيان بايد به جنگ بپردازيم يعني زميني بدهيم و در عوض زمان را بخريم.
مشاور وزير امور خارجه تصريح كرد: حضرت امام (ره) در برابر نظريات بني‌صدر عقايد كاملا متفاوتي داشت زيرا اين جنگ را جنگ اسلام و كفر مي‌دانست و معتقد بود بايد وجب به وجب از كيان ملت دفاع كنيم و اجازه پيشروي به دشمن را ندهيم.
محمد خاطرنشان كرد: با عزل بني‌صدر پيروزي‌ها آغاز شد و رزمندگان توانستند تحت فرماندهي ولايت امر در عمليات‌هاي مختلف نه تنها خاك كيان اسلامي را آزاد كنند بلكه وارد خاك دشمن نيز شوند.

* كوتاهي‌هاي دولت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد

وي تصريح كرد: كوتاهي‌هايي كه در ادامه جنگ از سوي دولت انجام شد و تصميمي كه استكبار جهاني براي پايان دادن به اين جنگ در نظر داشت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد.
وي عنوان كرد: استكبار جهاني تصميم گرفته بود جلوي پيروزي رزمندگان را بگيرد و از سويي در داخل كشور عواملي شروع به موعظه‌سرايي كردند كه جنگ بايد تمام شود و متاسفانه اين روحيه باعث شد كه رزمندگان در جبهه‌ها مظلومانه بجنگند و كار به جايي رسيد كه قائم مقام رهبري از اين جنگ اظهار پشيماني كرد.
محمدي خاطرنشان كرد: هم در داخل و هم در خارج دشمنان معتقد بودند كه جنگ بايد تمام شود و نهايتا با دو نامه كه يكي از سوي فرماندهي كل سپاه صادر شد و در آن به تجهيزات نظامي براي ادامه جنگ اشاره شده بود و ديگري نامه‌اي كه از سوي نخست وزير وقت به امام (ره) ارائه شد و در آن آمده بود كه كشور از لحاظ اقتصادي به زير خط قرمز رسيده است، باعث شد كه امام (ره) اين جام زهر را بنوشد.
وي اظهارداشت: حالا فهميده مي‌شود كه جام زهر چگونه به حضرت امام (ره) نوشانده شد زيرا آقايان اصلا معتقد به جنگيدن نبودند و بعد از قطعنامه ديگر حال حضرت امام مانند دوران قبل نبود و ايشان به شدت محزون بودند.

* نبرد فكري با مقدسات ملت ايران آغاز نبرد جنگ نرم بود

مشاور وزير امور خارجه خاطرنشان كرد: 10 سال اول انقلاب دشمنان به شيوه سخت با مردم ايران به مبارزه پرداختند اما وقتي كه فهميدند از اين راه نمي‌توانند به نتيجه دلخواه برسند جنگ نرم را به راه انداختند و شروع به برنامه‌ريزي دقيق و طولاني مدت كردند.
محمدي در ادامه گفت: اولين كاري كه آنها در برنامه‌ خود گنجانده بودند نبرد فكري با مقدسات جامعه ايران بود و اين كار را هم به وسيله نيروهاي خارجي و هم به وسيله عناصر درون جامعه انجام دادند.
وي ادامه داد: در اين دوران كساني امثال سروش و مجتهد شبستري تمام مقدسات ملت ايران را زيرسوال بردند و عنوان كردند كه عاشورا خشونت است و قرآن را تراوشات ذهني پيامبر (ص) دانستند.
محمدي عنوان كرد: به جرات مي‌توان گفت كه در اين دوران 32 ساله اكثريت خواص مردود شدند و آنان كه موفق بودند امت و ملت ايران بودند.
رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با تشبيه انقلاب اسلامي به مسابق دوميداني ماراتون گفت: انقلاب اسلامي هر روز به اهدافش نزديك‌تر مي‌شود فارغ از آنكه چه تعدادي به آخر خط مي‌رسند. نسل‌هاي جديدي مي‌آيند و مسير انقلاب را ادامه مي‌دهند ولي بسياري از بزرگان از غافله انقلاب عقب مي‌مانند.
وي با اشاره به تفاوت جنگ تحميلي و جنگ نرم عنوان كرد: در جنگ سخت دشمن هويدا است و اسلحه‌اي كه با آن جنگيده مي‌شود نيز مشخص است ولي در جنگ نرم نه دشمن و نه شيوه جنگ مشخص است و از همين جهت، جنگ نرم بسيار پيچيده‌تر از جنگ نظامي عنوان مي‌شود.

* برنامه جنگ نرم در دوره اصلاحات جنبه عملياتي پيدا كرد

مشاور وزير امور خارجه افزود:‌ آنچه در سال گذشته اتفاق افتاد برنامه 20 ساله دشمن بود كه ابتدا با هجمه وارد كردن به انديشه‌هاي اين ملت آغاز شد و سپس در دوره اصلاحات اين برنامه جنبه عملياتي پيدا كرد تا شايد بتوانند جايگزين حكومت ولايت فقيه را معرفي كنند.
وي با اشاره به اينكه موسوي 24 سال بيكار نبوده است، تصريح كرد: موسوي با تشكيل جمعيت تعاون و توحيد به دنبال ترويج زيست‌مسلماني بود زيرا معتقد بود حكومت ولايت فقيه به بن‌بست رسيده است و بايد حكومت ديني از جامعه محو شود.

*با پيروزي احمدي نژاد تمام رشته‌هاي دشمنان پنبه شد

رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي عنوان كرد: در انتخابات رياست جمهوري سال 84 ضربه بسيار سنگيني به استكبار جهاني و خواص برخوردار از مزايا وارد شد زيرا فردي به نام احمدي‌نژاد به پيروزي رسيد و با پيروزي احمدي نژاد در دوره نهم دشمنان داخل و خارج احساس كرده‌اند كه تمام رشته‌هاي آنها پنبه شده است.
محمدي خاطرنشان كرد: در انتخابات دهم در سال 88 تمام دشمنان داخلي و خارجي با وحدت رويه‌اي به ميدان آمدند كه احمدي نژاد بر سر كار نيايد و آغاز فتنه از همين جا شكل گرفت و با جنگ نرمي كه دشمن آن را طراحي كرده بود، پيوند خورد.

*موسوي در دوره‌اي به ميدان آمد كه شرايط براندازي را مناسب ديد

وي تاكيد كرد: موسوي در دوره‌اي به ميدان آمد كه شرايط براندازي و تغيير شكل حكومت جمهوري اسلامي ايران را مناسب ديد.
محمدي خاطرنشان كرد: آنها مطمئن بودند كه براي بار ديگر رهبري جام زهر را خواهد نوشيد ولي غيرت و ايمان مردم ولايتمدار جمهوري اسلامي ايران بار ديگر توطئه‌هاي دشمنان را خنثي ساخت.


:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 105
|
تعداد امتیازدهندگان : 33
|
مجموع امتیاز : 33
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرتو

سایت منتسب به مهدی هاشمی آغاز به کار کرد



 

2 روز بعد از سخنان مهم آیت الله آملی لاریجانی درباره "برخود جدی فتنه‌گرها" سایت خبری منتسب به آقازاده فراری هاشمی رفسنجانی آغاز به کار کرد.

  8 ماه پیش سایت خبری آینده که توسط افراد بسیار نزدیک به مهدی هاشمی رفسنجانی و با حمایت وی فعالیت می کرد به دلیل انتشار مطالب دروغ و خلاف واقع تعطیل شده بود ولی از صبح روز جمعه این سایت خبری با انتشار خبری کوتاه نوشت: با توجه به متوقف شدن فعالیت سایت آینده در 22 بهمن ماه سال گذشته كه با نظر مسئولان امنیتی و پس از بازداشت  فواد صادقی انجام شد، این سایت از دهم مهر ماه مجددا فعالیت خود را از سر می گیرد.

نکته ی قابل تامل این است که رئیس دستگاه قضا روز چهارشنبه با تاكيد بر اينكه فتنه‌گران حوادث پس از انتخابات بودند فتنه بزرگي كردند، گفت: اگر نخواهيم امروز چشم خود را ببنديم و خودمان را به خواب بزنيم بايد بگوييم همگي آنها مجرم هستند و دستگاه قضايي بايد با آنها به عنوان مجرم برخورد كند و در اين باره كسي هم مستثني نيست.

بیش از یکسال است که مهدی هاشمی با فرار به لندن در کشور حضور نیافته است تا به اتهاماتش رسیدگی شود ولی هم اکنون سایت منتسب به وی فعال می شود.

آیت الله لاریجانی همچنین در بخش ديگري از سخنان خود در بحث برخورد دستگاه قضايي با مفسدان اقتصادي، اجتماعي و سياسي گفت: مفسدان سياسي كه همان فتنه‌گران حوادث پس از انتخابات بودند فتنه بزرگي كردند و متأسفانه هزينه بزرگي به كشور ما وارد كردند.

وي ادامه داد: فتنه‌گران جرم را انجام داده‌اند و چه از بيرون كشور و چه از داخل كشور فتنه‌گري كردند. ما هم بر آنها چشم نمي‌پوشيم و دستگاه قضايي هيچ مسامحي نخواهد كرد.

وي با اشاره به اين مطلب كه در راه برخورد با فتنه‌گران 2 گروه منتقد روبروي دستگاه قضايي قرار گرفتند، گفت: عده‌اي از آنها مدعي بودند كه چرا ما با فتنه‌گران برخورد مي‌كنيم و عده‌اي هم معتقد بودند چرا ما برخوردي تندتر نمي‌كنيم، امروز بايد بگويم هر دوي اين انتقادها نابجا است. در حوادث پس از انتخابات عده‌اي اشتباه كردند كه البته برخي از آنها به اشتباه خود پي بردند و توبه كردند البته برخي هم توبه نكردند كه ما با جرائم آنها و مجازاتشان شوخي نداريم، كسي كه خلاف نظم و قانون عمل كرده بايد تاوان عمل خود را بدهد.

صادقی که ظاهرا سردبیری این سایت خبری را برعهده دارد از توضیح پیرامون اینکه در 8 ماه اخیر و در پرونده اش چه گذشته است خودداری کرده است.

آینده فرمانده سپاه را تهدید به مرگ کرده بود

در زمستان سال 88 برخی رسانه ها نوشته بودند: سایت آقازاده آشوبگر که اخیرا با بی اعتنایی افکارعمومی عملا از فضای سیاسی کشورحذف شده و رسما به تریبون ضد انقلاب و مخالفان نظام تبدیل شده است اخیرا برای عقده گشایی علیه نیروهای انقلابی با درج کامنت های موهن و ضد اخلاقی خود راتبدیل به سایت فواحش سیاسی کرده است.

گردانندگان این سایت که به فواحش سیاسی مشهورند و پیش از این نیز به علت باج گیری رسانه ای و مالی از سایت بازتاب اخراج شدند و در انتخابات اخیر مجری سیاست های آقازاده مشهور آشوبگر بودند اخیرا به بهانه درج خبری در روزنامه جوان مبنی برکشف انبار اسلحه در مسجد متعلق به هادی غفاری ضمن برآشفتگی شدید در یک اقدام غیر اخلاقی کامنت های موهنی را ذیل این خبر درج کردند که ضمن عذرخواهی از خوانندگان بخشی از این کامنت های ضد اخلاقی مدعیان اخلاق درج می شود.

گفتنی است فحاشی و عقده گشایی علیه نظام،انقلاب و رهبری و نیروهای مدافع ارزش ها از طریق گذاشتن کامنت هایی با نام خوانندگان شگردی است که سایت آقازاده آشوبگر از آن بهره می گیرند.
گردانندگان این سایت در ایام اغتشاشات ضمن حملات شدید به سپاه و بسیج در یک کامنت ذیل خبر سردار سرلشگر جعفری فرمانده سپاه خوانندگان خود را تحریک به ترور فرمانده سپاه از طریق عملیات انتحاری کرده بودند.گردانندگان سایت فواحش سیاسی همچنین بعد از شهادت سردارشهید شوشتری ترور این سردار بزرگ سپاه اسلام را ناشی ازمواضع سیاسی وی دانسته و از اقدام گروهک ریگی در ترور این سردار حمایت کردند.این سایت همچنین در اقدام دیگری کامنت هایی با مضمون شعار علیه رهبر معظم انقلاب درذیل برخی اخبار خود درج کرد که با هشدار نیروهای انقلابی اقدام به حذف شعارها نمود.


:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 66
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()